Bemutatkozás

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy megmutassuk a nagyvilágnak a koncert fotóinkat.Az oldalt ketten üzemeltetjük, járjuk a koncerteket, és töltjük fel a képeinket az oldalra.

Az oldal még fejlesztés alatt van, ezért még nem teljes, de folyamatosan töltjük fel a tartalmakat.


Láng Gergely:

 

Több mint 10 éve foglalkozom a fotózással, Több fotográfus képzés után 2018-ban elvégeztem az OKJ Fotográfus képzését is, így már hivatásos fotográfusként mutathatom be magam. Több témában is fotózok, de a kedvencem a koncertek és a rendezvények fotózása. Hogy miért? Még én is keresem a választ. Egy azonban biztos: serdülő koromban is rengeteg koncertre jártam, zenéltem is gitároztam, alap szintem billenyűztem, és a dobolást is kipróbáltam. Később még az éneklés is része volt az életemnek egy gospel kórus tenorjaként egynéhány évig.

A koncerten és a rendezvényen mindig jól érzem magam, szeretem keresni a megfelelő alkalmakat, szögeket, ahonnan különleges és izgalamas fotókat lehet készíteni. Nagyon szívesen veszem, ha felkérnek egy-egy rendezvény vagy koncert fotózására, mindig igyekszem a különleges pillanatokat elkapni.


Székely Andrea:

Komolyabb szinten néhány éve fotózom.  Koncertre járni alapból szerettem, a zene szeretet egész életemben elkísért. Kedvenc együtteseim a Bikini, Lord, Republic, Enigma, Pink Floyd stb… A fotózási szenvedélyemet még édesapámtól örököltem.


Üzenetküldés

Ha kérdésed van és szeretnél kapcsolatba lépni, küldj üzenetet.